Rólunk

A PluszFM a régió egyetlen olyan kereskedelmi rádiója, mely a helyi magyar közösséget anyanyelvén szólítja meg – minden korosztályra kiterjedően - kulturális, közéleti, informativ és szórakoztató műsoraival. A PluszFm mottója nem véletlenül „Slágerek, magyar kedvencek, nagyváradon ". A közösséget érintő kérdésekkel foglalkozik, célja a szorakoztatáson túl a kulturális és szociális értékek megőrzése és népszerűsítése, illetve a gyors, pontos és objektív tájékoztatás.

A PluszFM a közösség építésében is részt vesz saját készítésű műsoraival. Ezt erősíti nagy mértékű interaktivitással, a közösségi média adta lehetőségek kihasználásával, társadalmi és kulturális eseményeken való aktív részvétellel.

A rádió céljait egy fiatal, dinamikus, felkészült csapat valósítja meg. Tagjai odafigyelnek a hallgatókra, megfelelő tartalommal látják el a műsorokat, közérthetően fogalmaznak, tiszteletben tartják mások véleményét, jó a szervezőképességük, és nem utolsó sorban, megvan bennük a vágy arra, hogy a régió hagyományait és kulturális értékeit népszerűsítsék.

A PluszFM egy független kereskedelmi rádió, kizárólag reklámbevételekből tartja el magát. Ezért a halgatottság növekedésére számítva, megpróbál változatos műsorok segítségével minden hallgatói csoportot kiszolgálni, objektív tájékoztatást nyújtani, aktívan részt venni a helyi magyar közösség életében.

A Plusz FM a halgatotsági felmérés alapján Nagyvárad és Bihar megye leghalgatottab magyar rádiója